Divendres 26 d'abril de 2024
|
04:24 H
El ministre portaveu, Eric Jover, durant la roda de premsa posterior al consell de ministres.
El ministre portaveu, Eric Jover, durant la roda de premsa posterior al consell de ministres. (Foto: SFG)
Sector financer

Andorra la Vella.- El consell de ministres ha aprovat aquest dimecres el decret de modificació del reglament de desenvolupament de la Llei de solvència, liquiditat i supervisió prudencial d'entitats bancàries i empreses d'inversió, i es publicarà al BOPA la setmana vinent.

Tal com ha explicat el ministre portaveu, Eric Jover, la modificació transposa la normativa europea que afecta aquest text. En concret, adopta el que s'especifica en un reglament del 2017 del Parlament Europeu, que afecta diferents elements associats amb les titulitzacions i també transposa el que estipula un recent reglament del mateix organisme internacional referent a diferents adaptacions associades a la pandèmia de la Covid-19 en l'àmbit financer.

Nomenament de dos nous notaris

D'altra banda, la reunió de ministres també ha servit per aprovar el nomenament de dos notaris, Jordi Junyer i Jordi París, que van obtenir la puntuació més alta en la convocatòria del procés de selecció, mitjançant un concurs d'oposició, el 22 de gener del 2020.

Després d'haver resultat seleccionats, Junyer i París han seguit i, posteriorment superat, la formació inicial prevista de forma satisfactòria.

Notícies relacionades