L'estació de Vallnord - Pal Arinsal. (Foto: Vallnord - Pal Arinsal)
Empresa

Pal Arinsal recupera xifres d'ocupació anteriors a la pandèmia

Fins a 85.000 esquiadors han visitat l'estació durant les festes de Nadal

Andorra la Vella.- L'estació de la Massana fa un balanç positiu de les setmanes nadalenques. Vallnord – Pal Arinsal tanca amb un total de 85.000 esquiadors durant els 17 dies festius. Aquestes xifres suposen la recuperació de les xifres d'ocupacions respecte de la temporada anterior a la pandèmia. L'estació ha pogut respectar també quasi a la totalitat les seves previsions d'obertura.

Les grans precipitacions a inicis de temporada han permès mantenir les pistes en molt bones condicions i oferir, exceptuant dos dies, el 100% de les pistes obertes. Pel que fa a les activitats alternatives, aquestes també han rebut un gran nombre de visitants per les persones que han volgut gaudir de la neu d'una forma alternativa. Durant les vacances de Nadal, l'estació ha pogut estrenar les 'MoonBikes' i el 'Big Air Bag', a més de les altres 14 activitats alternatives.

Davant la presència d'Òmicron, L'estació continuarà fent cribratges al personal de forma setmanal amb l'objectiu de garantir la seguretat dels clients i col·laboradors.

Copa del Món d'Esquí de Muntanya

El proper cap de setmana, del 14 al 16 de gener, Pal Arinsal acollirà un dels esdeveniments més importants del país: la Copa del Món d'Esquí de Muntanya Comapedrosa Andorra. Aquesta tindrà lloc a Arinsal i acollirà dues proves, ja tradicionals al país: la Individual Race, que iniciarà la cursa el dissabte 15 de gener i finalment la Vertical Race, el 16 de gener, última prova de la Copa. Aquesta última podrà seguir-se en línia gràcies a Eurovision Sport i RTVA.

Tancament del sector d'Arinsal

A causa de les previsions meteorològiques d'aquest cap de setmana, i amb la finalitat de garantir la seguretat dels clients i treballadors, el sector Arinsal romandrà tancat dilluns 10 de gener. Només podran accedir a personal de l'estació per dur a terme les tasques de manteniment i neteja.

Així mateix, tal com sempre es realitza en previsions de fortes nevades, la carretera de Comallemple romandrà tancada a partir d'aquesta tarda i demà a primera hora es farà l'avaluació del seu estat per l'obertura. Pel sector al sector de Pal, l'obertura serà progressiva quant a pistes i remuntadors en funció de les condicions meteorològiques.

Per als clients ubicats al sector d'Arinsal, Vallnord – Pal Arinsal reforçarà el seu servei de Freebus fins a la Massana.