Seu social de Crèdit Andorrà. (Foto: ANA)
Sector financer

El Grup Crèdit Andorrà ven la seva participació en el hòlding espanyol ERSM Insurance Brokers al Grup Risk

El sector assegurador continua sent una aposta estratègica per al grup, que lidera el sector a Andorra i té presència a Espanya

Andorra la Vella.- El Grup Crèdit Andorrà culmina l'acord amb el Grup Risk i ven la seva participació en el hòlding espanyol ERSM Insurance Brokers, l'activitat principal del qual és la corredoria i consultoria d'assegurances. L'operació està alineada amb els objectius que marca el Pla Estratègic 2021-2023 del banc, centrat a focalitzar l'activitat en els mercats i segments estratègics més alineats amb l'activitat bancària i asseguradora, i a incrementar el valor afegit al client.

Arran d'aquesta operació, el Grup Crèdit Andorrà centrarà la seva activitat asseguradora, que continua sent estratègica i complementària al negoci bancari, en el mercat andorrà, on disposa de Crèdit Assegurances per a la part d'estalvi, i d'una aliança amb Caser Seguros tant en el negoci de vida (bancassegurances) com en el de no vida. En relació amb el mercat espanyol, el Grup manté la participació a CA Life Insurance Experts, entitat especialitzada en assegurances de vida, en la qual està present en l'accionariat juntament amb MGC (Mútua General de Catalunya) i Caravela.

El Grup Crèdit Andorrà, davant del context global del sector financer i assegurador, està compromès a focalitzar la seva actuació en els segments que aportin més sinergies a la mateixa activitat bancària. L'objectiu final és centrar-se i impulsar el creixement on Crèdit Andorrà pot aportar un valor afegit diferenciador al client, gràcies a la seva experiència, trajectòria i capacitat de servei. El Grup Crèdit Andorrà formava part d'ERSM Insurance Brokers des del 2018, any en el qual ERM, hòlding assegurador espanyol del Grup Crèdit Andorrà, i la corredoria RSM van arribar a un acord per fusionar els respectius negocis de consultoria i corredoria d'assegurances i reassegurances.