Dimecres 19 de juny de 2024
|
12:50 H

Avís legal

ANAECONOMIA.AD és un domini d'Internet registrat a nom de la societat andorrana Agència de Notícies i Informació S.A. (ANISA).

L'adreça d'ANISA és Av. Príncep Benlloch, 43, -1, 1, AD500 Andorra la Vella – Principat d'Andorra. Tel. (+376) 821600


Condicions d'accés

L'accés al portal ANAECONOMIA.AD comporta l'acceptació de les condicions generals aquí reflectides.


Condicions d'ús

ANISA es titular de tots els drets de propietat intel•lectual i industrial de les seves pàgines webs i dels elements que contenen. En cap cas s’entendrà que el fet de permetre als usuaris l’accés al lloc web suposa la renúncia, la transmissió, la llicència o cessió, ni total ni parcial, dels dret de propietat intel•lectual, recollits al Capítol II de la Llei sobre drets d’autor i drets veïns, ja que aquests drets són propietat exclusiva d'ANISA.

Queda expressament prohibit modificar, copiar, reutilitzar, explotar, reproduir, comunicar públicament, fer segones o posteriors publicacions, carregar arxius, enviar per correu, transmetre, utilitzar, tractar o distribuir de qualsevol forma la totalitat o part dels continguts inclosos al web per a propòsits públics o comercials si no es compta amb l’autorització prèvia expressa i per escrit d'ANISA.

L'usuari es compromet a respectar els drets de propietat intel•lectual d'ANISA . Podrà visualitzar els elements dels diferents llocs web i fins i tot imprimir-los i emmagatzemar-los en el disc dur del seu ordinador o en qualsevol altre suport físic sempre que sigui únicament i exclusiva per al seu ús personal i privat. L'usuari ha d'abstenir-se de suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol dispositiu de protecció o sistema de seguretat que estigués instal•lat a les pàgines d'ANISA.

En cas d'incompliment de les condicions d'accés i d'ús d'aquest lloc web, ANISA emprendrà les accions civils i penals que corresponguin per perseguir les activitats i conductes descrites.


Exclusió de garanties i responsabilitat

ANISA no es fa responsable en cap cas dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que es poguessin ocasionar a l'usuari derivats, a títol enunciatiu, d'errors u omissions en els continguts, totalitat, precisió, oportunitat, falta de disponibilitat del portal o transmissió de virus, malgrat s'hagin adoptat totes els mesures tecnològiques possibles per evitar-ho.

Tant l'accés al lloc web com l'ús sense consentiment que pugui efectuar-se de la informació que conté és d'exclusiva responsabilitat de qui ho realitza i ANISA no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que pugui derivar-se d'aquest accés o ús.


Modificacions

ANISA es reserva el dret a efectuar, sense avís previ, modificacions en el seu web i a canviar-ne, suprimir-ne o afegir-hi continguts i serveis així com a variar-ne la presentació. També es reserva el dret a limitar-ne o impedir-hi l’accés, temporalment o definitivament, sense avís previ.


Enllaços

En cas d'existència d'enllaços a d'altres llocs webs ANISA no exercirà cap tipus de control sobre aquests llocs i el seu contingut. ANISA tampoc es responsabilitza de les informacions, opinions i conceptes que s’emetin, es publiquin o es distribueixin en aquests enllaços.


Enllaços a aquest lloc web

Qualsevol enllaç de tercers a aquest lloc web ha de portar a la seva pàgina principal, i queden prohibits els 'enllaços profunds', el 'framing' i qualsevol altre aprofitament dels continguts de web a favor de tercers no autoritzats.


Modificacions de les condicions i durada

ANISA podrà modificar en qualsevol moment les condicions aquí determinades, i es publicaran degudament. La seva vigència estarà en funció de la seva exposició i estaran vigents fins que siguin modificades per altres degudament publicades.