Diumenge 21 de juliol de 2024
|
02:35 H

Qui som

L'Agència de Notícies Andorrana (ANA), posada en marxa l'any 2008, ha volgut celebrar el seu desè aniversari amb la creació d'un portal de notícies econòmic sobre Andorra i la seva àrea d'influència. Així neix ANAECONOMIA.AD, un portal de notícies digital dirigit al gran públic i especialitzat en informació econòmica per entendre i donar a conèixer l'evolució de l'economia andorrana i els factors que la influeixen. Així, el portal ofereix notícies de creació pròpia elaborades per l'equip de periodistes de l'ANA relacionades amb els indicadors econòmics del país, els principals sectors productius, les finances públiques, la fiscalitat o l'acostament a Europa, així com notícies d'empresa, negocis, mercats, treball, formació, emprenedoria, inversions o turisme.

L'objectiu del projecte és convertir ANAECONOMIA.AD en un portal de referència a Andorra en matèria d'actualitat econòmica, empresarial i financera, i que suposi un revulsiu en aquesta parcel·la periodística.

De la mateixa manera que l'ANA ha estat capdavantera al Principat en la immediatesa i en el multiformat de la informació periodística, el nou portal econòmic té la voluntat d'aplicar aquests dos valors a la informació econòmica, i com sempre acompanyar-los del rigor, l'objectivitat i la claredat que l'equip aplica en la confecció de tots els continguts.

 

Contacta'ns

Av. Príncep Benlloch, 43, -1, 1
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra