Dijous 25 d'abril de 2024
|
17:28 H
El davanter de la Juventus, Cristiano Ronaldo, celebra amb tres companys un dels gols que va marcar aquest dimarts en el partit de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions contra l'Atlètic de Madrid a l'Allianz de Torí.
El davanter de la Juventus, Cristiano Ronaldo, celebra amb tres companys un dels gols que va marcar aquest dimarts en el partit de tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions contra l'Atlètic de Madrid a l'Allianz de Torí. (Foto: EFE / Alessandro di Marco)
Internacional

La Juventus es dispara un 20% en borsa després d'eliminar l'Atlètic de Madrid

Milà

La cotització de les accions de la Juventus de Torí registra una meteòrica pujada del 20,52% aquest dimecres a la Borsa de Milà, després que l'equip italià aconseguís aquest dimarts el pas a la següent ronda de la Lliga de Campions després de vèncer per 3-0 a l'Atlètic de Madrid en el partit de tornada dels vuitens de final de la competició, remuntant així el 2-0 que els 'matalassers' havien aconseguit al Wanda Metropolitan de Madrid.

Els títols de la 'Vecchia Signora' arribaven a pujar a l'obertura milanesa fins als 1,474 euros, en màxims des de finals del mes de gener, recuperant així àmpliament les fortes caigudes sofertes després del partit d'anada de l'eliminatòria contra l'Atlètic de Madrid, quan les seves accions van arribar a perdre més d'un 13%. El club torinès va tancar amb èxit al febrer una col·locació de bons a cinc anys per import de 175 milions d'euros i un cupó anual del 3,375%. La finalitat era dotar la Juventus dels recursos financers necessaris per desenvolupar els propòsits generals de l'empresa i millorar el perfil de venciments del deute de la institució.

La capitalització borsària de la Juventus de Torí va augmentar un 35% durant els primers dies del mes de juliol pels rumors sobre el fitxatge del davanter portuguès Cristiano Ronaldo, que es va oficialitzar el 10 de juliol. La 'Vecchia Signora' va donar el salt al parquet de la Borsa de Milà al desembre de 2001 valorada a un preu de 3,70 euros per acció, diluït per diferents ampliacions de capital, així com per l'impacte del 'Calciopoli', l'escàndol revelat el 2006 que va resultar en el descens a la sèrie B (segona divisió) del futbol italià del club torinès.