Diumenge 28 d'abril de 2024
|
18:15 H
Les noves instal·lacions de Vall Banc.
Les noves instal·lacions de Vall Banc. (Foto: Vall Banc)
Sector financer

Vall Banc rep amb satisfacció la resolució del Tribunal Federal suís que permet avançar en el desbloqueig dels actius de BPA

Andorra la Vella.- Vall Banc ha rebut amb satisfacció la decisió del Tribunal Federal de Suïssa que posa punt final als procediments judicials endegats i habilita a l’AREB per a reclamar a Crèdit Suisse els actius líquids i en divises de BPA.

Segons un comunicat de l'entitat, aquesta decisió representa un pas necessari per a la resolució definitiva del procediment de normalització a Suïssa d’una part dels clients de l’entitat que es trobaven en una situació aliena a la seva competència.

Vall Banc ha expressat el seu agraïment "per la tasca constant que ha portat a terme l’AREB així com a les autoritats andorranes i suïsses per trobar la millor solució pels interessos dels seus clients que han estat els principals afectats per la no disposició dels seus actius".

A més, l’entitat es compromet a facilitar, en la mesura que permeti el procediment establert en aquest cas, agilitzar el termini de disponibilitat dels actius als seus titulars. En aquest sentit, tots aquells clients que necessitin més informació o assessorament personalitzat poden posar-se en contacte amb la seva oficina o gestor qui els facilitarà tot el suport necessari.

Vall Banc és una entitat andorrana fundada el juliol de 2015 compromesa amb els principis ferms de servei al client, independència i transparència. Els dos segments de negoci de l'entitat són Vall Banc Wealth Management, que ofereix solucions globals d'inversió a mida, i VB Banca País, que se centra en serveis bancaris diaris moderns i fiables a preus competitius.

 

Notícies relacionades