L'edifici d'Andbank. (Foto: Arxiu ANA)
La co-CEO del neobanc d'Andbank Espanya, Núria Rocamora. (Foto: MyInvestor)
Sector financer

Andbank i el portal immobiliari Idealista creen una aliança per facilitar la subrogació d’hipoteques

La majoria de préstecs signats entre el 2009 i el 2017 són a un tipus superior que l'ofert per l’entitat bancària

El neobanc d’Andbank España, MyInvestor, ha arribat a un acord amb el portal immobiliari Idealista per a impulsar la seva oferta de subrogació hipotecària de primer i segon habitatge, assumint a més, les despeses de constitució de la hipoteca. El banc digital oferirà els seus serveis de finançament als usuaris que vulguin canviar la seva hipoteca d'entitat o contractar-ne una de nova a Espanya, en un moment en què retallar sobrecostos és un diferencial per al futur de moltes famílies.

La majoria dels préstecs signats entre 2009 i 2017 són a un tipus superior a l'ofert per MyInvestor. El canvi d'entitat, segons la co-CEO del neobanc, Núria Rocamora, “els permetria millorar les condicions de la seva hipoteca i s'estalvien fins a 20.000 euros en canviar-la de banc, al llarg de tota la vida del préstec”.

A més, l'aliança de les dues entitats també inclou que el neobanc d’Andbank es faci càrrec de la comissió de subrogació (comissió de desistiment), que la nova Llei Hipotecària va limitar al 0,25 % amb caràcter retroactiu.