El cartell del webinar d'aquest dijous. (Foto: MoraBanc)
Sector financer

Una conferència virtual de MoraBanc explicarà com invertir en temps de coronavirus

Experts de l’entitat financera analitzaran aquest dijous la situació econòmica actual i les perspectives de futur

Andorra la Vella.- Diuen que de tota crisi en neix una oportunitat, i amb aquesta premissa l’entitat financera MoraBanc ha anunciat per aquest dijous una conferència virtual per plantejar quines són les millors inversions que es poden presentar en temps de coronavirus. L’entitat, juntament amb MoraWealth, la seva agència de valors a Barcelona, organitzen aquest webinar financer en què els seus experts analitzaran i explicaran com gestionar les inversions en un entorn marcat per l’emergència sanitària de la Covid-19. La sessió és oberta, es podrà seguir per Internet, i començarà a les 11 del matí. L’enllaç per fer la inscripció es pot trobar a les xarxes socials de MoraBanc.

El webinar respondrà preguntes claus per als inversors com ‘què podem esperar de l’economia en els propers mesos?, continuaran pujant les borses o estem davant d’un fals rebot?, és una oportunitat per invertir en petroli amb els preus actuals?, com posicionem la nostra cartera per aprofitar les oportunitats?’, a més de les qüestions que puguin tenir els assistents a la conferència i que els experts del banc aniran responent.

Per a aquesta ocasió, es comptarà amb la presència de Tomás García Purriños, portfolio manager de MoraBanc Asset Management i professor de diferents escoles de negocis. García Purriños té quinze anys d’experiència en mercats financers i és màster en Mercats Financers per l’IEB; també hi serà Miguel Àngel Villoslada, director de Gestió de Carteres de MoraWealth, que suma més de dotze anys d’experiència en la indústria de gestió d’actius com a gestor, i és analista i responsable de solucions multiactiu, a més de llicenciat en Economia i màster en finances i CAIA.