Les instal·lacions d'Aticco. (Foto: Hive Five by Bomosa)
Innovació

Hive Five signa un acord per afavorir la relació d'emprenedoria amb Barcelona

El 'coworking' estableix un vincle amb Aticco que compta amb espais a Barcelona i Madrid

Andorra la Vella.- Hive Five, el 'coworking' de l'empresa andorrana Bomosa, ha signat un acord de col·laboració amb l'operador d'espais flexibles barceloní, Aticco, amb el qual pretenen afavorir la relació entre l'emprenedoria d’ambdós territoris. Segons informen des de Hive Five, aquest acord permetrà oferir tarifes especials i facilitats de contractació per estrènyer el vincle entre Andorra i Barcelona.

A més, els membres de les dues comunitats tindran accés als esdeveniments i activitats que s'organitzin. Els 'coworkers' de Hive Five podran assistir a la programació d'esdeveniments sobre negocis i emprenedoria que organitza Aticco de forma setmanal i, els d’Aticco, beneficiar-se de descomptes en activitats d'oci a Andorra.

Hive Five forma part de l'Univers Bomosa i té com a focus donar suport a projectes transformadors amb impacte positiu a Andorra. Com tots els projectes d'Univers Bomosa, els beneficis de Hive Five es reverteixen en la societat andorrana, a través dels projectes filantròpics de Bomosa Fundació.

Per la seva banda, Aticco disposa de set localitzacions, sis d'elles a Barcelona i una a Madrid. Va néixer fa quatre anys amb un 'coworking' al centre de la capital catalana.