"Un aeroport o un heliport ens posaria en una altra dimensió"
A l'Alça

'Un aeroport o un heliport ens posaria en una altra dimensió'

El director general de Negoci de Vall Banc, Sergi Martín, se sotmet al 'test' del programa 'A l'alça'

Al test del programa 'A l'alça', posem a prova els principals actors econòmics i empresarials del país amb l'objectiu de conèixer-los una mica millor. En el novè capítol li hem pres el pols a Sergi Martín, director general de Negoci de Vall Banc.

Martín considera que un dels àmbits que hauria de millorar el Principat és la seva connectivitat. En aquest sentit, ha assegurat que "un aeroport o un heliport ens posaria en una altra dimensió". Segons el director, la fiscalitat és un dels aspectes que més valoren els inversos, "és la punta de llança", tot i que també ha destacat que el Principat té "un ecosistema molt actractiu per viure i treballar; és fàcil establir relacions i és fàcil arribar a les persones que t'interessen. Té una combinació imbatible", i ha afegit que, "aquí, els inversors trobaran un equilibri entre el binomi 'vida professional i vida familiar' que difícilment trobaran enlloc més del planeta.

El director de Negoci de Vall Banc va revelar durant la secció que la seva primera feina "va ser a l'escola, fent de professor de sintaxi de castellà a nois i noies un o dos anys més petits que jo; res feia preveure que m'acabaria dedicant al sector financer". Anys més tard, amb els primers sous "de debò", explica que va pagar "el préstec de la universitat on vaig estudiar, que s'escapava una mica de les possibilitats dels meus pares".

A la secció 'El test', també se'ls pregunta quin consell es donarien si poguessin viatjar al passat. "Arrisca més, equivoca't més, perquè aprendràs molt més que si no ho fas", es diria a sí mateix.

Per últim, ha aprofitat l'ocasió per expressar la seva admiració per FEDA i Andorra Telecom i "qualsevol emprenedor o autònom que s'hagi hagut de reinventar i ho hagi fet amb èxit; té tot el meu respecte".