Alumnes en una de les edicions del projecte Tàndem. (Foto: Andorra Business)
Empresa

Obert el termini d'inscripcions per al projecte Tàndem

L'objectiu de la iniciativa és introduir noves dinàmiques d'aprenentatge al sistema educatiu andorrà i apropar els estudiants al món de l'empresa

Andorra la Vella.- El mes de setembre arrencarà una nova edició del projecte Tàndem i durant el mes de juliol des d’Andorra Business es farà la selecció de les empreses i dels reptes als quals hauran de fer front els alumnes del centre de Formació Professional d’Aixovall.

Les empreses interessades en participar en aquesta sisena edició hauran d’enviar un correu electrònic a gemma.arribas@andorrabusiness.com. El termini de recepció de sol·licituds finalitza el 23 de juliol.

El projecte Tàndem és una iniciativa conjunta entre el ministeri d’Educació i Andorra Business. El seu objectiu és introduir noves dinàmiques d'aprenentatge al sistema educatiu andorrà al mateix temps que apropa els estudiants al món de l'empresa. Amb aquesta iniciativa els estudiants se submergeixen en un procés innovador amb la finalitat de donar solucions a problemes reals d'una empresa en concret. Al mateix temps, permet a les empreses plantejar reptes estratègics a resoldre amb un procés i metodologia d’innovació oberta que després poden introduir als seus negocis.