Dijous 30 de maig de 2024
|
00:06 H
L'interior d'un establiment Ametller Origen.
L'interior d'un establiment Ametller Origen. (Foto: Ametller Origen)
L'interior del nou Ametller Origen d'Andorra.
L'interior del nou Ametller Origen d'Andorra. (Foto: Pyrénées)
Empresa

Ametller Origen obre botiga pròpia de la mà del Grup Pyrénées

Andorra la Vella.- Després de l’èxit que l’espai de frescos d’Ametller Origen ha registrat durant els darrers cinc anys a la secció d’Alimentació dels grans magatzems Pyrénées, la firma catalana i el Grup Pyrénées han decidit ampliar la seva aliança amb l’obertura, el pròxim 25 de novembre, d’una botiga independent al carrer Na Maria Pla, a la parròquia d’Andorra la Vella. Tots aquells clients que s'acostin al nou establiment al llarg del pròxim dijous se'ls farà un obsequi especial.

L’establiment, que tindrà 500 metres quadrats i donarà feina a una desena de persones, estarà situat a l’alçada de l’Hotel Plaza, i oferirà una selecció de les millors fruites, verdures i plats preparats de la marca, que es caracteritza per comercialitzar productes frescos de màxima qualitat, la majoria dels quals han estat cultivats, elaborats i seleccionats per la pròpia empresa.

El nou espai Ametller Origen serà el primer que la marca tingui de manera independent al país i representa la seva expansió al Principat d’Andorra. Al 2016 el Grup Pyrénées va tancar un acord amb la companyia d’alimentació catalana per crear una empresa conjunta i gestionar plegats la seva presència al país. L’espai de frescos d’Ametller Origen dels grans magatzems Pyrénées ha estat fins ara l’únic punt on els residents i visitants d’Andorra podien trobar els seus productes de manera exclusiva.

Notícies relacionades