El sector d'Encamp de Grandvalira. (Foto: Grandvalira)
Empresa

Grandvalira i Ordino Arcalís es preparen per a unes festes de Nadal plenes d'activitats

Les nevades d’aquest mes permeten arribar al període festiu amb les dues estacions obertes pràcticament al 100%

Andorra la Vella.- Grandvalira Resorts encara el període de festes nadalenques amb els majors gruixos de neu dels últims anys gràcies a les nevades que han tingut lloc aquest mes, i que també han deixat una qualitat de la neu excel·lent. Grandvalira i Ordino Arcalís preveuen tenir pràcticament la totalitat de les seves pistes obertes durant aquest període, amb quasi el 100%, sempre que les condicions meteorològiques ho permetin.

El domini esquiable celebrarà les festes amb activitats especials, com ja són les tradicionals Baixades de Torxes de Soldeu i de Pas de la Casa – Grau Roig, i la Baixada de Llumetes, on els petits esquiadors prenen tot el protagonisme. El Pare Noel sorprendrà els petits als Jardins de Neu per donar la benvinguda al Nadal, i es cantaran nadales acompanyades de la música d'una guitarra. Com a tancament de festes, un gran castell de focs artificials seguirà la cavalcada dels Reis d'Orient al Pas de la Casa.

El Mon(t) Magic Family Park estarà a ple rendiment durant la campanya de Nadal. La tirolina, ubicada al sector Canillo, és un dels atractius de la proposta amb un recorregut de 550 metres, una alçada de 40 metres i velocitats que poden arribar als 80 quilòmetres per hora de descens.

Les activitats continuaran amb el Màgic Gliss i l’Snake Gliss, ubicats a Canillo i a Soldeu respectivament, que discorren en plena natura oferint grans sensacions. El Màgic Gliss és un tobogan de 555 metres de baixada i 180 de pujada amb vagons biplaces en què hi poden pujar nens a partir de 3 anys.

Finalment, el Centre d’Activitats Roc Roi, ubicat a Grau Roig, ofereix l’oportunitat de lliscar sobre la neu en motos de neu o en trineus tirats per gossos, activitats que es poden fer durant el dia o durant la nit. El centre organitza també sortides guiades amb raquetes de neu, un esport en alça que compta a Grandvalira amb 23 quilòmetres de circuits senyalitzats. També és possible fer múixing al Tarter en el circuit de Riba Escorxada.