El ponent i CFA, director d’Inversions i Estratègia de Mercats de Crèdit Andorrà Asset Management, David Macià. (Foto: Crèdit Andorrà)
Sector financer

Crèdit Andorrà organitza una conferència on s'analitzarà l'entorn actual dels mercats i les previsions per a l’any vinent

La sessió es durà a terme en format telemàtic aquest dimecres

Andorra la Vella.- Crèdit Andorrà organitza la conferència en línia 'Preparant el 2022. Invertir amb els mercats en màxims', en la qual s'analitzarà l'entorn actual dels mercats i les previsions per a l'any vinent. L'acte anirà a càrrec de David Macià, CFA, director d'Inversions i Estratègia de Mercats de Crèdit Andorrà Asset Management, qui parlarà sobre els aspectes crítics per prendre les millors decisions d'inversió en el nou exercici que comença.

La sessió, que es durà a terme en format telemàtic, tindrà lloc aquest dimecres 19 de gener, a les 18.30 hores i s'hi pot accedir fent una inscripció a l'enllaç https://bit.ly/3JsUFw0, que també es troba a les xarxes socials de Crèdit Andorrà. L'entitat bancària, compromesa amb el servei als clients, ofereix aquestes sessions informatives per posar a disposició de les persones interessades l'actualitat dels mercats financers i aportar informació de suport a l'hora de prendre decisions d'inversió.

Crèdit Andorrà també disposa del blog Research, amb continguts d'actualitat financera i econòmica a càrrec de l'equip d'analistes del Grup Crèdit Andorrà, des d'on s'ofereix l'opció de subscriure's al servei de newsletter per rebre totes les novetats. També es pot seguir l'actualitat macroeconòmica i de mercats a través.