La seu central de MoraBanc. (Foto: Arxiu ANA)
Sector financer

MoraBanc i l’IESE organitzen una 'Masterclass' sobre disrupció digital

Tindrà lloc el proper dijous 31 de març a les 18.15 hores a la sala d'actes de l'entitat bancària

MoraBanc i l'IESE organitzen una 'Masterclass' sobre disrupció digital a càrrec del professor de la reconeguda escola de negoci Javier Zamora. La sessió porta per títol 'Els reptes de la densitat digital' i tindrà lloc el proper dijous 31 de març a les 18.15 hores a la sala d'actes de MoraBanc. L'aforament és limitat i cal inscriure's en línia amb un accés que es pot trobar a les xarxes socials de l'entitat.

Aquesta sessió és la primera acció conjunta de MoraBanc i l'IESE que han iniciat una col·laboració per aportar valor a les empreses i els seus professionals, en un moment on l'entorn empresarial afronta desafiaments i reptes de transformació i competitivitat a molts nivells.

En aquesta 'Masterclass', Javier Zamora analitzarà l'evolució del món digital a la societat i als negocis. S'analitzaran els elements clau –el núvol, social, mobile i big data- que estan canviant les regles de joc a tots els sectors i entorns. També es tractarà detalladament el concepte 'Digital Density' per explorar quin és el seu impacte i conseqüències.