La seu social d'Andbank. (Foto: Andbank)
Sector financer

Andbank Espanya va créixer un 25% durant el 2021 en el segment 'key clients' fins als 5.270 milions d’euros

El volum de l'entitat al llarg de l'any passat es va situar en 17.300 milions d'euros

Escaldes-Engordany.- Andbank España, entitat especialitzada en banca privada, va tancar el 2021 amb un volum de negoci en 'key clients' de 5.270 milions d'euros, un 25% més respecte de l'any passat. Aquest segment, compost per individus, societats o famílies amb més de 5 milions d'euros a l'entitat, va suposar el 30% del total del volum d'Andbank España, que es va situar en 17.300 milions d'euros.

Les zones que van experimentar un desenvolupament més gran al llarg del 2021 van ser Madrid, Catalunya, Andalusia, País Basc i València, àrees on hi ha més penetració d'aquesta tipologia de clients. La firma planteja serveis especialitzats per a aquest segment, que considera estratègic, en els 23 centres de banca privada amb els quals compta a Espanya, la qual cosa li ha permès multiplicar gairebé per tres la xifra del volum en 'key clients' en els últims quatre anys.

A través de la figura del director patrimonial, els grans patrimonis tenen accés a propostes adaptades al seu perfil a través de mandats de gestió personalitzats -amb possibilitat de seguir criteris ESG marcats pel client-, assessorament independent, serveis de multijurisdicció, multicustòdia o accés a crèdit (llombard i hipotecari).

Així mateix, Andbank Espanya ofereix als seus clients l'oportunitat d'accedir als equips d'especialistes experts en diferents àmbits: planificació patrimonial, gestió i assessorament personalitzat, inversió alternativa, inversió immobiliària i M&A, entre d'altre.