Participants de l’edició 2021 de les estades d’estiu de Crèdit Andorrà. (Foto: Eduard Comellas)
Sector financer

Crèdit Andorrà obre les inscripcions a les estades formatives d'estiu per a joves

Des dels inicis del programa, l’entitat ha ofert més de 1.000 places

Andorra la Vella.- Crèdit Andorrà ha obert les inscripcions a les estades formatives d’estiu per a joves estudiants de grau universitari o màster. L’entitat va posar en marxa aquesta iniciativa l’any 1978 i des dels inicis s’han ofert més de 1.000 places. L’any passat es van incorporar setze joves a aquest programa formatiu remunerat que pretén fomentar el talent jove.

Les estades permeten als estudiants completar la seva formació amb l’experiència professional, fonamental a l’hora d’incorporar-se al mercat laboral. Els joves s’integren durant els mesos d’estiu, juliol i agost, a diferents àrees de l’entitat, des de la xarxa d’oficines als departaments de serveis centrals, on poden acostar-se a l’experiència professional en una empresa, aprofundir en el coneixement de la banca i del sector financer, i adquirir nous coneixements i aprenentatges per al seu futur desenvolupament.

Els participants del programa tenen l’opció de poder certificar les pràctiques curriculars que han de fer per als estudis que estan cursant i avançar en les seves metes educatives. Aquestes estades d’estiu també ajuden a construir ponts entre el món universitari i l’empresa, essencials per al progrés social i econòmic de qualsevol societat.

Els estudiants de grau universitari o màster, amb disponibilitat durant els mesos de juliol i agost, que vulguin formar part d’aquest programa en les pròximes edicions poden enviar la seva sol·licitud amb el seu currículum al correu seleccio@creditandorra.ad fins al 3 de juny.