La inauguració d'Epizen. (Foto: A. M.)
Empresa

Epizen reobre aquest dissabte

L'horari serà de les 9 del matí a les 9 del vespre

Andorra la Vella.- Després de l'èxit de la jornada inaugural d'Epizen, el passat dijous, i davant la gran afluència de visitants, Grup Pyrénées va decidir mantenir tancat el centre comercial durant el divendres per tal de garantir la correcta mobilitat dels visitants, tant en els accessos, on el dijous es van registrar algunes cues d'entrada, com en el mateix centre comercial.

Tècnics de l'empresa instal·ladora dels diferents ginys que connecten les diferents plantes van treballar tot el divendres per resoldre una incidència que limitava la mobilitat vertical de les persones a l'interior de l'edifici. Un cop resolt el problema, i un cop verificat el funcionament segur de la instal·lació, la direcció del centre informa que aquest dissabte es reobre amb l'horari de 9 del matí a les 9 del vespre.

Tal com es va informar el dijous, l'obertura del centre s'anirà fent de manera progressiva i continuada, i en dues fases. En les properes setmanes i mesos s'aniran posant en marxa diferents botigues i nous espais comercials i de restauració a les plantes 0, 1 i 2. El fet d'anar obrint espais de manera gradual farà que cada cop que els visitants vagin a Epizen descobreixin alguna cosa nova.

Aquest dissabte obre Lefties, que en la primera jornada va romandre tancat, les noves marques IO: Electro & Home, l'òptica iBlú i l'espai tèxtil i de decoració de la llar, Textura. Pel que fa a Sprinter i Epizen Lab (espai multimarca) obriran al setembre. A més a més, a l'exterior de l'edifici hi ha instal·lat l'EPIZEN Summer Opening, amb 'foodtrucks' i música en directe les tardes dels caps de setmana.