El president i la directora d'Andorra Business, Jordi Gallardo i Judith Hidalgo, durant la presentació del programa de subvencions 2022. (Foto: Andorra Business)
Innovació

Andorra Business reparteix 43.000 euros en la primera convocatòria del programa de subvencions

La segona convocatòria d'aquesta edició s'obrirà el pròxim 26 d'octubre amb les mateixes bases reguladores i condicions

Andorra la Vella.- Andorra Business ha fet públic aquest dimecres les empreses que s'han beneficiat de la primera convocatòria del programa de subvencions 2022, unes ajudes econòmiques que tenen com a objectiu donar suport i ajudar a la transformació de les empreses andorranes cap a un model més innovador i competitiu en el mercat internacional. D'aquesta manera, tal com detalla el Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA), l'import global atorgat ascendeix fins als 43.117,6 euros i es distribueix entre nou empreses diferents.

D'aquestes nou empreses beneficiades, cinc d'elles (Solid robotics distribution, Farigola S.L.U., Global comerç S.C., Bit24 S.L. i 4Mediks S.L.U.) han rebut l'import màxim de 6.000 euros, mentre que Born to Live S.L.U. n'ha rebut 4.072, Freemindtronic 4.008 i Pirene botiga electrònica SL. 3.077,6 euros. Finalment, a l'empresa Imporex S.A. se li han atorgat 1.960 euros.

En aquesta edició de subvencions, en la qual es destina un pressupost màxim de 190.000 euros, hi haurà una segona convocatòria que s'obrirà el pròxim 26 d'octubre amb les mateixes bases reguladores i condicions. La sol·licitud per a participar-hi s'haurà de presentar abans de les 15 hores del 21 de novembre del 2022 a les oficines d'Andorra Business situades al carrer Prat de la Creu 68-76.