Divendres 26 d'abril de 2024
|
05:47 H
La companyia també incrementa la freqüència dels busos.
La companyia també incrementa la freqüència dels busos. (Foto: Autocars Nadal)
Mobilitat

Abonaments compartits a Directbus per fomentar el transport públic

Andorra la Vella

Autocars Nadal posa en marxa aquest dijous els abonaments compartits de Directbus, la línia regular que connecta Andorra, Barcelona i l’aeroport del Prat. Això vol dir que els títols deixen de ser nominals i que l'usuari els pot compartir amb qui desitgi. És a dir que si, per exemple, una parella baixa un cap de setmana a Barcelona pot compartir un abonament de quatre viatges, o que si cinc amics baixen a veure un concert poden gastar entre l'anada i la tornada un abonament de deu viatges en comptes de comprar cadascú el seu i que els sobrin viatges.

Tal com subratllen des de l'empresa, aquest fet "és nou tant a Autocars Nadal com al sector en general i pretén facilitar al màxim l'ús del transport públic". Per això s'ha llançat una campanya que promociona aquesta novetat amb el lema 'Comparteix el teu abonament amb qui vulguis'. L'oferta estarà vigent fins a final de mes, tot i que es podria allargar si la resposta del públic és positiva. Els abonaments disponibles són els habituals de la línia: de quatre, deu i vint viatges.

A això s'afegeix que tots aquests títols baixen de preu de manera que cada trajecte passa a costar 16 euros en comptes dels 23,37 de l'abonament de quatre viatges, els 21,95  del de deu o els 20,52 dels de vint, vàlids fins ara.

A més, dilluns que ve el Directbus duplicarà freqüències, passant de les vuit actuals a setze. Això suposa que surten autobusos pràcticament cada dues hores.

Notícies relacionades