La nova botiga Sprinter. (Foto: Epizen)
La nova botiga Sprinter. (Foto: Epizen)
La nova botiga Sprinter. (Foto: Epizen)
Consum

Sprinter obre portes a Epizen en un espai de més de 2.200 metres

L'obertura d'aquesta botiga comportarà la creació de 30 nous llocs de treball

Sant Julià de Lòria.- El grup ISRG, amb botigues a Espannya, Portugal i Holanda, obrirà aquest divendres el seu primer establiment a Andorra al centre comercial Epizen. La companyia, especialitzada en roba i material esportiu, inaugurarà una botiga Sprinter de 2.250 metres quadrats a la segona planta del que serà el major espai comercial del Principat.

Sprinter, fundada a València el 1995, ha crescut de manera imparable al llarg de 27 anys i fins a l’actualitat, convertint-se en una de les companyies líders del sector i que més creix a nivell europeu. Amb Nike i Adidas com a 'partners' estratègics, Sprinter, la primera botiga de ISRG a Andorra, completarà l’oferta comercial d’Epizen en roba, material i equipament esportiu, amb una proposta líder en la seva categoria.

Grup Pyrénées ha buscat els líders en cada categoria per a l’oferta comercial d’Epizen. En esports, Sprinter es perfila com un dels espais de referència. Aquesta companyia, en el seu sector, està entre les que més creixen en l'àmbit internacional, amb una visió de futur innovadora i amb una òptima relació envers les marques de referència.

L’obertura d’Sprinter comportarà la creació de 30 nous llocs de treball al centre comercial Epizen, que amb la seva posada en marxa ja dona feina a més des 300 persones.