Una imatge d'Ordino Arcalís. (Foto: Grandvalira Resorts)
Empresa

Grandvalira Resorts posa a la venda el forfet de temporada que dona accés a totes les estacions

Grandvalira, Ordino Arcalís i Pal Arinsal tenen previst obrir del 2 de desembre

Andorra la Vella.- Grandvalira Resorts ha posat ja a la venda les noves modalitats de forfet de temporada 2022-2023. L’oferta d’abonaments es concentra en tres opcions: l’Andorra Pass, el Nord Pass i el Mountain Pass, segons informen.

La principal novetat d’aquesta temporada és el forfet únic, l’Andorra Pass. L’abonament de país inclou les tres estacions del país amb un total de 303 quilòmetres esquiables i substitueix al fins ara forfet de temporada de Grandvalira. A més, neix el Nord Pass, el passi que dona accés a Ordino Arcalís i a Pal Arinsal i que inclou fins a quatre dies d’esquí a Grandvalira. Tots dos passis seran vàlids tant per l’hivern com per l’estiu, inclòs el Bike Park de Pal Arinsal.

D’altra banda, tots aquells usuaris amb forfets de temporada 2021-2022, ja siguin usuaris dels abonaments de Grandvalira, Ordino Arcalís, Pal Arinsal, Valls del Nord, Ski Andorra o Forfet Natura, gaudiran d’un descompte per renovació del 5% en la compra dels seus passis de temporada 2022-2023.

Grandvalira, Ordino Arcalís i Pal Arinsal tenen previst obrir del 2 de desembre i fins al 16 d’abril, sempre que les condicions meteorològiques ho permetin, tot i que no es descarta que les pistes puguin obrir abans i allargar d’aquesta manera la temporada si les condicions són favorables. L’Andorra Pass i el Nord Pass ofereixen als usuaris l’accés als dominis esquiables durant 136 dies i vint caps de setmana.