Una de les activitats ofertes aquest estiu a Naturland. (Foto: Naturland)
Una de les activitats ofertes aquest estiu a Naturland. (Foto: Naturland)
Empresa

Naturland tanca l'estiu amb un 10% més de facturació i amb prop de 50.000 visitants

Un any després de la renovació de la marca, i dos d'ençà que la nova direcció hagi fet el canvi de rumb, el parc continua en una tendència positiva

Andorra la Vella.- Naturland segueix la tendència de creixement i aconsegueix facturar un 10% més que l'estiu anterior. D'aquesta manera, el 2022 va camí de continuar millorant els registres de la societat. Pel que fa als visitants de la temporada estival, la xifra es manté gairebé idèntica a la del 2021, situant-se molt a prop de les 50.000 persones (des del juliol fins a l'11 de setembre). Cal destacar que la meteorologia de la segona quinzena d'agost, amb alguns dies amb ruixats durant les tardes, així com l'avançament del calendari escolar a Catalunya, han estat fets significatius que han restat visitants. Enguany cal recordar que tampoc hi ha hagut pont de la Diada de Catalunya, amb la qual cosa, el nombre de dies festius dels clients de proximitat ha estat inferior a altres temporades.

Un any després de la renovació de la marca, i dos d'ençà que la nova direcció hagi fet el canvi de rumb, Naturland continua en una tendència positiva. En aquest sentit, la facturació de l'estiu s'ha superat en un 10% en comparació amb el 2021, que ja havia marcat un rècord.

El canvi en la política comercial, amb la continuïtat de la campanya i amb el suport i aposta pels canals de venda en línia, han estat factors clau per assolir aquests resultats. L'estratègia ha estat decisiva per continuar posicionant Naturland com un destí de natura alineat amb les noves necessitats dels viatgers, un dels objectius que es marcaven en el full de ruta.

Per aconseguir aquests resultats, com l'any passat, s'ha potenciat la compra dels paquets d'activitats, prioritzant que els visitants gaudeixin més temps al centre, fet que ha contribuït en consolidar la despesa del client. A més, s'ha promogut més intensament la compra a través de la web pròpia, com a garantia per poder dur a terme les activitats.

Així, per a accedir al Tobotronc s'ha continuat amb la limitació d'un viatge per persona i sempre amb reserva prèvia, amb la finalitat d'assegurar el viatge a totes les persones, evitant aglomeracions en la cua de l'activitat.

També s'ha de posar en relleu la posada en marxa d'un nou sistema de control d'accés amb QR al centre a través de la compra anticipada, que ha permès agilitzar molt més la realització de les activitats, evitant el pas per les taquilles.

Activitats

Les noves activitats a la cota 1600, com el circuit Esquirol, l'Sklide i el tubbing han tingut molt bona acceptació entre els usuaris. Aquestes novetats han permès aconseguir una major rotació a les activitats, descongestionant les que tenen més reclam, sobretot en hores punta.

Un dels productes nous que més han agradat ha estat l'entrada combinada d'un viatge en Tobotronc més un sopar als capvespres, ja que ofereix una alternativa diferent dels usuaris que només volen gaudir del giny, complementada amb un menú del Xiriburguer.

Amb relació a les activitats de la cota 2000, el Naturland Bike Center ha continuat oferint els seus itineraris i serveis, amb una ampliació del nombre de circuits i de km de recorreguts. Les rutes guiades en buggy o cavalls i les excursions de senderisme han complementat l'oferta, donant alternatives als usuaris que busquen experiències a la muntanya. L'activitat a la granja d'animals domèstics, així com l'aula de natura i les passejades pels circuits del Prat de Conangle han estat les més concorregudes, dirigides a un públic més familiar.

Pel que fa a la gastronomia, Naturland ha continuat oferint una oferta variada, en la qual, l'establiment El Foc de la cota 1600 ha aconseguit posicionar-se com a restaurant referent del Centre d'Activitats Outdoor, gràcies a la carta variada, amb productes de qualitat i la seva cuina singular al foc.

Calendari

Naturland continuarà obert els caps de setmana amb propostes a les dues cotes fins a la temporada d'hivern, quan es reprengui l'activitat a l'estació d'esquí nòrdic Naturland - La Rabassa.