La darrera edició del popular Call of Dutty. (Foto: )
La zona per a gamers ubicada a Epizen. (Foto: Epizen)
Consum

Epizen estrenarà el nou Call of Duty

Els visitants de la zona gaming la botiga IO: Electro & Home podran provar divendres la versió beta del simulador

Sant Julià de Lòria.- Epizen serà l'escenari de l'estrena en primícia i exclusiva, a Andorra, del 'Call of Duty: Modern Warfare II, la darrera edició del mític videojoc bèl·lic. D'aquesta manera, els visitants de la zona gaming la botiga IO: Electro & Home, ubicada al centre comercial de Sant Julià de Lòria podran provar divendres la versió beta del simulador. El mateix espai posarà a la venda el nou videojoc a partir del 28 d’octubre, data del llançament oficial. 

Una de les novetats del videojoc passa per una experiència capdavantera amb un maneig nou, un sistema d’intel·ligència artificial avançat, un armer renovat i un reguitzell d’innovacions gràfiques i de joc que elevaran la franquícia a un altre nivell. A ‘Call of Duty: Modern Warfare II’, els jugadors es veuen immersos en un conflicte a escala global sense precedents que inclou el retorn d’operadors icònics de la força operativa 141.

Cal destacar que aquest innovador espai especialitzat s’ha erigit com a vaixell insígnia del sector de l’electrònica, els electrodomèstics i la tecnologia de consum al Principat. Amb una botiga de 1.800 m2 de superfície, IO presenta una zona gaming espectacular i única a Europa. Es tracta d'una àrea on els gamers –i evidentment tots els clients de la botiga– poden descobrir i provar les darreres novetats del món del videojoc i tot el que l’envolta. Aquest singular espai està patrocinat per la marca Razer, líder mundial en estil de vida per als gamers.