La jornada es desenvoluparà al centre de congressos d'Andorra la Vella. (Foto: Arxiu ANA)
Empresa

Espai de debat i reflexió al voltant de diferents temes l'11 d'octubre

L’esdeveniment s’emmarca en els actes de celebració dels 75 anys de Pyrénées

Andorra la Vella.- Pyrénées Andorra celebrarà l'11 d’octubre la jornada 'Mirada al futur', un espai de debat i reflexió al voltant de les persones, el 'retail', la gastronomia, la sostenibilitat i l’impuls de país. L’esdeveniment s’emmarca en els actes de celebració dels 75 anys de trajectòria i lideratge de la companyia.

Organitzada en col·laboració amb el comú d’Andorra la Vella, la jornada la inaugurarà el president de la companyia, Patrick Pérez, juntament amb el cap de Govern, Xavier Espot, i la cònsol major de la capital, Conxita Marsol. Comptarà amb quatre conferències temàtiques i dues taules rodones.

La primera de les xerrades, titulada 'La tempesta perfecta', anirà a càrrec d’Álvaro Ortín, conseller delegat d’Enzyme Advising Group, qui abordarà aspectes relacionats amb la transformació digital. El seguirà Laureano Turienzo, president de l'Associació Espanyola del Retail, qui pronunciarà la conferència 'Omniclient, el futur de les formes de consum'. La xef dels restaurants Sant Pau de Sant Pol de Mar i del Sant Pau a Tòquio, Carme Ruscalleda, intervindrà en tercer lloc amb la ponència 'Gastronomia moderna i saludable'.

Abans de la cloenda, amb la conferència 'Créixer fent créixer' de Xavier Marcet, president de Lead to Change, se celebraran dues taules rodones on es debatrà sobre projectes sostenibles per a un país petit i ric en recursos com és Andorra, i de com des del Principat es pot emprendre i créixer amb projectes empresarials a nivell mundial.

La participació a la jornada, que tindrà lloc al Centre de congressos d’Andorra la Vella, és gratuïta si bé cal inscriure’s a través de l’enllaç https://www.pyrenees.ad/web/mirada-al-futur