Un moment de l'acte en què s'ha explicat l'acord entre Actinn i l'Andorra Esports Clúster. (Foto: Actinn / AEC)
Empresa

Col·laboració entre Actinn i l'Andorra Esports Clúster

L'objectiu final és impulsar la competitivitat de les empreses associades

Andorra la Vella.- Els dos clústers existents al país, Actinn i Andorra Esports Clúster, han fet oficial aquest dimecres l’acord de col·laboració que els permetrà sumar sinergies i desenvolupar projectes conjunts per beneficiar els seus associats i impulsar la seva competitivitat.

Ambdós clústers, el primer orientat als sectors de la tecnologia i dels serveis empresarials (màrqueting digital, consultoria d’innovació i transformació digital, gestió de persones, etcètera) i, el segon, al sector de l’esport, sumen esforços per tal de "demostrar que junts, poden fer més competitives les empeses del país", segons informen a través d'un comunicat.

Segons posen en relleu, aquest acord permetrà crear una xarxa de col·laboració i de treball conjunt, per a l’organització i participació en esdeveniments o en projectes a les 119 empreses associades a ambdós clústers.

El president de l’Andorra Esports Clúster, Josep Marticella, ha afirmat que "la col·laboració amb Actinn segur que ajudarà al desenvolupament tecnològic i de la innovació dels socis de l’Andorra Esports Clúster i dinamitzarà encara més la promoció de projectes del sector esports dins del país". Al seu torn, el president d’Actinn, Albert Moles, ha comentat que “trobar sinergies entre les empreses i professionals dels dos clústers incrementarà la seva competitivitat, la seva eficiència i la qualitat de servei".