L'empresa ha decidit implantar la setmana laboral de quatre dies. (Foto: OCPS)
Empresa

Grup OCPS Auditors i Consultors implanta la setmana laboral de quatre dies

Defensen que a banda de la conciliació també contribueixen a la millora de la mobilitat

Grup OCPS Auditors i Consultors ha pres la decisió de reduir la setmana laboral a quatre dies mantenint la retribució dels seus treballadors, amb "l'objectiu de millorar la qualitat de vida i el benestar" dels col·laboradors.

L'empresa de serveis professionals d'assessorament fiscal, comptable, d'auditoria i d'administració laboral, ha establert un sistema de torns mitjançant el qual el servei al client queda garantit els cinc dies de la setmana.

Manifesten que a banda de millorar la conciliació familiar i laboral dels col·laboradors, amb aquesta mesura també pretenen fer una contribució a una mobilitat més sostenible, reduint els desplaçaments diaris des del domicili al lloc de treball. I es mostren convençuts que aquesta mesura de la jornada laboral de quatre dies a poc a poc anirà implementant-se a altres empreses.

Juntament amb aquesta nova mesura de conciliació, el grup OCPS Auditors i Consultors té implementades altres mesures en el mateix sentit, com són la flexibilitat horària o el teletreball, tal com expliquen a través d'un comunicat.