L'aplicació de la botiga en línia de Rodi. (Foto: Rodi Motor Services)
Empresa

Rodi obre la primera botiga en línia de pneumàtics d'Andorra

La companyia espanyola obrirà un nou taller a Epizen a principis del 2023

Andorra la Vella.- Des d'aquest mes d'octubre ja és possible comprar pneumàtics per internet a la botiga Rodi.ad, la primera botiga en línia del país especialitzada en rodes. La xarxa de tallers de mecànica integral Rodi Motor Services ha estrenat una plataforma web que inclou el canvi i col·locació de rodes al taller que la firma espanyola té actualment a Sant Julià de Lòria i que a partir del mes de gener vinent es traslladarà al centre comercial Epizen.

El director d'Operacions de Rodi Motor Services a Andorra, Toni Méndez, explica que "totes les persones que comprin des d'aquest dimarts a la web obtindran un 4x3 en pneumàtics". Méndez destaca, a més, que "la nova plataforma permet sol·licitar un canvi de pneumàtics o tramitar la revisió del vehicle de forma 100% en línia".

L'estrena de la plataforma Rodi.ad arriba a les portes de l'inici de la campanya d'hivern. En aquest sentit, cal recordar l'obligatorietat de circular per totes les carreteres del país amb pneumàtics de neu a partir de l'1 de novembre i fins al 15 de maig.

Per fer la compra en línia, només cal introduir les mides del pneumàtic que l'usuari cerca al buscador de pneumàtics i aquest mostra una selecció dels models de roda més recomanats per al vehicle del client. Rodi.ad disposa de totes les marques: Michelin, Pirelli, Continental, Falken, Goodyear, Dunlop, Bridgestone, Vredestein i una àmplia varietat de marques econòmiques.

La plataforma 'e-commerce' permet comparar preus, valorar opcions i reservar hora al taller. Un cop comprats els pneumàtics i reservada l'hora, l'usuari ha de dur el seu vehicle al taller i els tècnics li fan el canvi i la instal·lació al moment.

Vuit anys a Andorra

Rodi va obrir el seu primer taller de mecànica, manteniment i canvi de pneumàtics de turisme i moto a Andorra el 2014. El llançament de la botiga en línia s'emmarca en l'aposta de la companyia d'aportar serveis innovadors i professionals al Principat.

A començament del 2023, Rodi obrirà nou taller a l'aparcament d'Epizen. Comptarà amb 1.000 metres quadrats i un estoc de fins a 2.000 pneumàtics, "cosa que permetrà oferir un servei de canvi de rodes que durarà just el temps que vulgui dedicar el client a gaudir de l'oferta d'oci i compres del nou centre comercial Epizen", apunta Méndez.