L'aeroport Andorra-la Seu d'Urgell.   (Foto: M. P. )
Mobilitat

AirNostrum torna a presentar-se per operar a l'aeroport de la Seu

Ha hagut de presentar una valoració econòmica per ampliar la línia amb una nova connexió entre setmana

Andorra la Vella.- El Govern ha rebut una oferta per assumir l’explotació de la línia aèria entre els aeroports d’Andorra-la Seu i Adolfo Suárez Madrid–Barajas per a l’any 2023. Es tracta de la proposta de la companyia AirNostrum, que ja és l’empresa que oferia el servei durant aquest 2022.

Així, el plec de bases estipula que, un cop presentada tota la documentació tècnica i administrativa, s’obre un període de temps de quatre dies laborals per examinar-la, fer-ne les verificacions corresponents i demanar informació complementària si s’escau. Un cop passat aquest termini, es procedirà a obrir el sobre amb la proposta econòmica de l’oferta.

Les empreses interessades havien de presentar una oferta que inclogués dos vols d’anada i tornada en cada direcció –com actualment– i l’estimació econòmica per ampliar la línia amb una nova connexió entre setmana.

La voluntat del Govern és, un cop es validi l’oferta, poder-la adjudicar durant el mes de novembre. L’actual adjudicació acaba el 31 de desembre.