Un moment de la trobada de treball, celebrada al centre de formació professional. (Foto: SFG)
Un moment de la trobada de treball, celebrada al centre de formació professional. (Foto: SFG)
Empresa

La trobada de treball posa en contacte setze empreses amb 160 persones

Bartolomé destaca l'èxit de participació d'aquesta jornada

Andorra la Vella.- La trobada de treball de la temporada d'hivern 2022-2023, impulsada pel Servei d'Ocupació, ha posat en contacte a setze empreses amb 160 persones que estan en recerca de feina o en recerca de millora del seu lloc de treball. L'acte, que ha tingut lloc al centre de formació professional d'Aixovall, ha permès a les empreses exposar les seves necessitats contractuals i oportunitats laborals.

La jornada ha començat amb la presentació, per part de les empreses, de les oportunitats laborals que ofereixen de cara a la temporada d'hivern, així com les condicions dels llocs de treball i els requisits per accedir-hi. Posteriorment, en un espai habilitat amb estands per a cada empresa, les persones interessades han pogut presentar la seva candidatura i passar una primera entrevista laboral amb els responsables de recursos humans de les empreses en què els ha interessat postular.

El secretari d'Estat d'Economia i Empresa, Èric Bartolomé, ha destacat l'èxit de participació d'aquesta jornada, que permet no només oferir un lloc de treball a les persones que es troben en recerca, sinó també a persones que desitgen canviar i millorar la seva situació laboral actual. La jornada, ha dit Bartolomé, ofereix una interlocució directa entre les empreses i els aspirants.