Dimecres 01 de maig de 2024
|
23:51 H
El cartell que anuncia les activitats d'Epizen.
El cartell que anuncia les activitats d'Epizen. (Foto: Epizen)
Empresa

Epizen prepara una agenda plena de propostes per Halloween

Sant Julià de Lòria.- Epizen es prepara per celebrar el pont més terrorífic de l'any, que culminarà el 31 d’octubre amb la nit de Halloween, que aquest any arriba plena de propostes encaminades a la diversió dels visitants, amb moments de suspens i, com no podria ser d'una altra manera, amb espais aterridors ambientats per l'ocasió.

El punt de partida de la celebració serà dijous al vespre, amb l'estrena d'una ambientació en la façana de l'edifici d'Epizen, que canviarà de color per donar pas a tonalitats que recorden una carbassa gegant. Amb la col·laboració de les empreses Musitronic i Same s'ha preparat una posada en escena que transformarà la imatge exterior a la que ens té acostumats el centre comercial.

Ja a dins, l'equip d'Epizen es disfressarà per l'ocasió i els passadissos del centre comercial més gran d’Andorra s'ompliran d’elements decoratius inspirats en les clàssiques carbasses de Halloween.

L'organització convida a tots els clients d’Epizen a afegir-se a la festa i visitar el centre amb disfresses que recordin personatges propis d'aquesta celebració. Els qui ho facin podran participar en el concurs de disfresses i optar a algun dels premis que se sortejaran valorats cadascun en 150 euros.

A l'òptica Iblú es posaran a la venda lentilles especials inspirades en els personatges més emblemàtics de Halloween. Una bona opció per acabar de donar el toc definitiu a cada disfressa. En diversos punts del centre s'habilitaran espais destinats a fer-hi tallers infantils, amb pinta-cares perquè els més menuts de casa puguin transformar-se en el personatge que més els agradi. A més, durant tot el cap de setmana, a IO: Electro & Home es projectaran pel·lícules relacionades amb la temàtica.

Tot plegat, una agenda plena d'activitats perquè durant uns dies Epizen es converteixi en l’epicentre de les celebracions de Halloween a Andorra.

Notícies relacionades