Ivan Armengod, nou director general d'Unnic. (Foto: Unnic)
Empresa

Jocs SA encarrega a Ivan Armengod la direcció general d’Unnic

El director general assegura que afronta el nou repte professional conscient de l’abast que el projecte tindrà per al país

Andorra la Vella.- La societat Jocs SA ha encarregat a Ivan Armengod la direcció general d’Unnic, el centre d’oci integral que obrirà portes el proper mes de març. Armengod s’incorpora al projecte amb l’encàrrec de dirigir el conjunt del complex, que integrarà el casino d’Andorra, una àmplia oferta gastronòmica, d’espectacles i d’entreteniment en general.

El nou director general és titulat en ciències empresarials i ha cursat diferents màsters i postgraus a ESADE, IESE, IEF, EADA, o ISDI, entre altres. Compta amb una llarga experiència en el món empresarial andorrà. Els darrers anys ha desenvolupat la seva tasca al capdavant del centre comercial Pyrénées i diverses àrees de negoci del grup, entre aquestes, restauració, amb un equip de més de 500 persones.

Anteriorment, havia treballat com a adjunt de direcció a Galeno Grup i Via Moda, i abans d’arribar a Andorra havia estat director executiu d’Accesogroup, una de les companyies d’anàlisi de màrqueting i comunicació més importants d’Europa. És reconegut per haver reestructurat companyies i fer-les créixer, sempre amb bons resultats.

Nascut el 1971, Armengod assegura que afronta el nou repte professional conscient de l’abast que el projecte tindrà per al país, tant en clau econòmica com social, esdevenint un nou motor turístic. "Estic il·lusionat amb aquesta nova etapa professional, agraeixo la confiança que han dipositat en mi els socis de Jocs SA i el grup Orene", assegura.