Pantalla de la plataforma de gestió empresarial. (Foto: )
Empresa

L'andorrana Bit24 preveu tancar el 2022 amb una facturació de 500.000 euros

La startup consolida el seu lideratge en implantació de CRM per a assessories comptables

Andorra la Vella.- La startup andorrana, partner de Bitrix24 per a Espanya i que consolida el seu lideratge en implantació de CRM per a assessories comptables, preveu tancar el 2022 amb un increment de la facturació d'un 40%, cosa que significa unes vendes totals de 500.000 euros. Tot això impulsat pel creixement de la companyia en l'àmbit nacional i internacional, que ja compta amb presència a 17 països, i l'acord amb partners estratègics.

Més de 10.000.000 organitzacions ja utilitzen Bitrix24

Barcelona, 16 de novembre de 2022.- L'empresa líder en implantació de CRM per a assessories comptables, amb seu a Andorra i amb presència a 17 països, ha registrat un fort creixement durant aquest any malgrat el context actual. I és que, la startup, preveu tancar el 2022 amb un increment de la facturació d'un 40% i superar amb escreix els 350.000 euros amb què va tancar l'exercici de l'any passat.

Des del seu llançament, Bit24, primer partner de Bitrix24 a Espanya, i que ja compta amb una plantilla de 7 treballadors, s'ha sabut adaptar ràpidament a la situació d'incertesa del moment, gràcies en part també als acords assolits amb els principals actors del sector que han ajudat a adaptar el producte a les necessitats de cada empresa.

Segons explica Hugo Miranda, CEO de Bit24, partner de Bitrix24 per a Espanya, "les empreses es troben amb ple procés de digitalització, i per aconseguir-ho necessiten eines que els ajudin en el procés, entre les quals el CRM Bitrix24 s'ha posicionat com un dels principals".

Previsions per al 2023

La startup preveu un creixement del 30% el 2023, fet que suposa superar considerablement els 650.000 euros en facturació.Tot plegat impulsat pel creixement de la companyia en l'àmbit nacional i internacional i l'acord amb nous partners. Això és una mostra més del moment de creixement i expansió en què es troba la companyia, que continuarà consolidant el seu lideratge en implantació de CRM per a assessories comptables, un sector que es troba en ple procés de digitalització dels seus processos, a més d'obrir-se a nous mercats i continuar millorant l'experiència del client, la productivitat i el treball remot.