Alguns dels productes que es promocionen a Epizen. (Foto: Epizen)
Els cartells que anuncien el 'Black Friday'. (Foto: Epizen)
Empresa

Epizen celebra per primera vegada el 'Black Friday' amb descomptes de fins al 50%

El centre comercial ha preparat un seguit d'accions amb motiu d'aquest esdeveniment

Sant Julià de Lòria.- Fins al proper dilluns 28 de novembre el 'Black Friday' aterra al centre comercial Epizen amb descomptes de fins el 50% en productes d’electrònica. Marques com Sony, Samsung, Apple, Razer i LG aplicaran importants promocions.

La botiga especialitzada IO: Electro&Home presenta una bona oportunitat per avançar-se a les compres de Nadal i Reis i aconseguir tot allò que el client busca, al millor preu, ja sigui per a ús propi o per regalar. Carlos Caamaño, gerent de retail de la botiga IO: Electro&Home, explica que "és un concepte d’establiment que està agradant a tots els públics pels productes, espais i, sobretot, per les zones on es pot experimentar, com per exemple a la zona de 'gaming'". En aquest sentit val a dir que els articles de Genesis o Fury tenen una promoció del 50% només durant el 'Black Friday'.

Altres referències d’electrònica presenten igualment preus molt competitius. A tall d’exemple, el rellotge de Samsung Gwatch 4, que de 299 euros passa a 135, o l’aparell per pizzes Ferrari G3, que dels 139 euros que costa normalment baixa fins a només 39,95 euros.

"Tenim moltes accions preparades per a tots els visitants que s’acostin fins a Epizen en els diferents negocis i botigues", subratlla Caamaño. "Estem molt satisfets amb la resposta dels nostres clients, la majoria se sorprenen amb l’ampli assortiment de productes i la diversitat d’espais comercials i de restauració que tenim per passar un dia de compres en família o amb amics", ha afegit.