Dimarts 21 de maig de 2024
|
02:26 H
Dues persones practicant esquí de muntanya.
Dues persones practicant esquí de muntanya. (Foto: Naturland)
Turisme

Naturland enceta les festes de Nadal amb el 100% de l'estació oberta

Sant Julià de Lòria.- Naturland ofereix el 100% de les instal·lacions de l'estació d'esquí nòrdic. Els equips han treballat durant les últimes setmanes per poder tenir totes les pistes obertes, amb 15 km en traçat clàssic i patinador, amb uns gruixos que van des dels 10 als 40 cm, convertint-se en una de les poques estacions d'esquí nòrdic obertes al Pirineu, pràcticament l'única del nostre entorn. A la Cota 2000 es podrà fer l'activitat dels trineus, tant per a infants com per a adults. L'escola d'esquí, així com les botigues de lloguer i venda de material també oferiran els seus serveis. A més, la Borda de Conangle Mountain Lodge acollirà els primers hostes durant la setmana vinent, fet que permetrà comercialitzar de manera directa les experiències combinades en aquest espai únic del Principat. Cal afegir l'oferta de restauració, basada en una gastronomia fonamentada en el concepte de muntanya, i que s'ofereix a la mateixa Borda de Conangle.

Pel que fa a la Cota 1600, el dia 26 de desembre es posarà en marxa l'activitat 'Forestli-ne', una tirolina de corbes que transcorre per un circuit entre els arbres, al bosc. A més, els visitants també trobaran a la seva disposició un ventall d'activitats per a gaudir tot el dia: el Tobotronc, l'Airtrekk, la Tirolina, l'Sklide, el Tubbing, el laberint, el Circuit Esquirol, l'Airtrekkids, la mini Tirolina, els llits elàstics, el passeig en poni i els tallers infantils. Per complementar la jornada, els clients tindran diversos punts gastronòmics per triar en aquest sector, oberts durant el període nadalenc. El restaurant el Foc, que ofereix un servei show cooking amb tots els plats cuinats al foc i nova carta d'hivern; l'espai Sanobana-no, amb un menú diari de muntanya; la Cafeteria, amb una oferta d'entrepans i plats per pi-car, i el Racó Express, especialitzat en dolços, creps i pastissos casolans.