Dimecres 19 de juny de 2024
|
12:16 H
La presidenta de la fundació, Maria Pilar Díez; el director general de  Pyrenées Andorra, Sergio Romero; Cristina Urbiola, consellera del Grup  Pyrénées; Ferran Alemany, gerent de Mel i Torrons Alemany, i Teresa  Areny, cap de projectes del Museu Carmen Thyssen Andorra.
La presidenta de la fundació, Maria Pilar Díez; el director general de Pyrenées Andorra, Sergio Romero; Cristina Urbiola, consellera del Grup Pyrénées; Ferran Alemany, gerent de Mel i Torrons Alemany, i Teresa Areny, cap de projectes del Museu Carmen Thyssen Andorra. (Foto: FPNSM)
RSC

La Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell rep 1.200 euros del projecte Art Cru Andorra

Andorra la Vella.- La Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell ha rebut aquest dimarts un xec per valor de 1.218 euros. El donatiu ha estat el resultat de les vendes obtingudes durant l’últim període nadalenc, com a part del concurs solidari Art Cru Andorra. L'acte de lliurament ha tingut lloc a Pyrenées.

El projecte, que aquest any ha arribat a la seva quarta edició, a més de comptar amb les clàssiques caixes de torrons elaborades amb fusta, també ha comptat amb la comercialització d'una sèrie de torrons exclusius, tots ells produïts per Mel i Torrons Alemany. Els preus de cadascun dels productes, que es podien adquirir en els diferents establiments de Grans Magatzems Pyrénées, eren de 25 euros per les caixes grans i set euros per a les caixes anomenades 'Torrons Solidaris', dels quals es van destinar cinc euros i un euro, respectivament, a la fundació.

A l’acte hi han pres part la presidenta de la fundació, Maria Pilar Díez; el director general de Pyrenées Andorra, Sergio Romero; Cristina Urbiola, consellera del Grup Pyrénées; Ferran Alemany, gerent de Mel i Torrons Alemany; i Teresa Areny, cap de projectes del Museu Carmen Thyssen Andorra.

La presidenta de la fundació ha valorat de nou molt positivament la participació que hi ha hagut en aquesta nova edició de l’Art Cru, amb 65 obres presentades per les persones ateses de la fundació, i ha donat les gràcies a totes les parts que han intervingut en el concurs, permetent que aquest projecte any rere any tingui continuïtat. Per la seva banda, Alemany ha manifestat que es tracta d’un concurs que “va començar fa anys a les terres de Lleida, col·laborant amb diferents entitats i fundacions que treballen amb persones amb discapacitat intel·lectual, i és molt positiu que també a Andorra tingui aquesta acollida a través d’entitats com la fundació Meritxell". A més, ha afegit que amb aquests projectes solidaris "es veu com les persones amb discapacitat gaudeixen i s’impliquen en el concurs, perquè formen part del procés de producció d’aquests articles d’alimentació, sigui amb la presentació de les obres gràfiques o amb el muntatge de les caixes de torrons".

Per part de Pyrénés, s’ha destacat "l’orgull que suposa per al grup continuar participant en aquests projectes solidaris i inclusius", esperant que l’any que ve se superin les xifres aconseguides durant aquest Nadal. Així mateix, la cap de projectes del museu Thyssen ha explicat que "l’entitat està encantada de col·laborar amb el vessant artístic de l’Art Cru i fer-ho amb les diferents institucions que el fan possible el concurs", i ha assenyalat que "per part del museu Thyssen es continuarà treballant de forma conjunta en les pròximes edicions per fer que aquest projecte sigui encara més global, i buscant noves fórmules perquè la ciutadania conegui i participi en la vocació inclusiva i social que té l’Art Cru Andorra".

Notícies relacionades