La Cambra de Comerç ha fet balanç de les activitats dutes a terme el 2022. (Foto: Arxiu ANA)
Empresa

Més de 260 estudiants inscrits al programa Impuls Jove

Des de la Cambra de Comerç fan un balanç positiu de la iniciativa

Amb l’objectiu de connectar els estudiants i les empreses la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis va posar en marxa l'any passat una nova plataforma que permet als joves estudiants d’Andorra trobar feina temporal per fer una primera presa de contacte amb l’empresa. Impuls Jove es va crear conjuntament amb Andorra Recerca + Innovació i la Cambra en fa un bon balanç. Així, destaquen que "ha tingut una bona rebuda en el mercat laboral i ja compta amb 262 joves estudiants inscrits, 38 empreses registrades i 62 ofertes de treball".

Des de la Cambra posen en relleu que d’aquestes ofertes ja s’ha lligat diferents inscripcions, la qual cosa representa "un bon indicador de funcionament, aconseguint així, el propòsit de donar l’oportunitat als joves d’entrar al mercat laboral i també una oportunitat per a les empreses d’incloure talent en els seus projectes", assenyalen.

En el balanç d'activitat de la Cambra corresponent a l'any passat també s'evidencia que al llarg de l'any passat es van oferir un total de 120 formacions i hi van assistir un total de 614 persones, un 33% més que l’any anterior. Un 43% de les formacions van fer-se de forma presencial mentre que un 57% van ser en línia.

Pel que respecta a la gestió de serveis administratius, l’activitat de la Cambra durant l'any passat va créixer respecte a l’anterior. Un fet, que constata "l’acceleració de l’activitat econòmica". Així, es van incrementar les tramitacions en carnets ATA (110) i també les consultes a la duana (170) i l’expedició de certificats (89).