Dijous 09 de maig de 2024
|
06:23 H
Un establiment hoteler d'Andorra la Vella.
Un establiment hoteler d'Andorra la Vella. (Foto: Arxiu ANA)
Turisme

L'ocupació hotelera pel pont de Setmana Santa supera el 73%

Andorra la Vella

La Unió Hotelera d'Andorra (UHA) ha fet públiques aquest dimarts les dades d'ocupació hotelera durant la darrera setmana i del pont de Setmana Santa. Així, tal com ha informat el director de l'UHA, Jordi Pujol, entre el 3 i el 10 d'abril s'ha registrat una ocupació del 69,52%, una xifra que durant els dies del pont (entre el 6 i el 9 d'abril) s'ha incrementat fins al 73,45%.

Com ja es va avançar des de l'entitat, l'ocupació hotelera real assolida ha estat finalment per sobre de les previsions que s'havien fet amb anterioritat. Aquesta circumstància es deu, principalment, a les reserves d'última hora, les quals han modificat les previsions inicials, en aquest cas a l'alça.

Així doncs, i tenint en compte la climatologia i l'escassetat de neu amb què s'ha arribat a Setmana Santa, les ocupacions han estat "força correctes", si més no, el que s'espera per aquesta època de l'any. Finalment, és important ressenyar que l'UHA tindrà resultats més definitius de cara a aquests dimecres, quan tots els establiments adherits facin la corresponent comunicació de l'ocupació que han registrat durant els darrers dies.

Notícies relacionades