Els artistes que actuaran aquest divendres al Red Bar d'UNNIC. (Foto: UNNIC)
Empresa

El guitarrista d'Amy Winehouse aterra a UNNIC

L'actuació tindrà lloc aquest divendres de les 21 a les 22.30 hores i està adreçada a majors de 18 anys

Andorra la Vella.- Ha estat reconeguda com la representant més gran del soul modern i la seva música ha sonat en tots els racons del món. Amy Winehouse va ser una de les artistes que, malgrat la seva prematura defunció, ha deixat una forta petjada en el gènere, guanyant el Grammy a la millor artista el 2008 i publicant un dels treballs més venuts del segle XXI, 'Black to Black'. La seva carrera musical no s'entén sense la figura de Robin Banerjee, el seu guitarrista oficial que l'ha acompanyat en els seus treballs i que aquest divendres aterra al Red Bar d'UNNIC. L'actuació tindrà lloc de les 21 a les 22.30 hores i està adreçada a majors de 18 anys.

Banerjee, juntament amb la cantant Sandra Cooper, oferiran un tribut a Amy Winehouse on repassaran les seves cançons més mítiques a ritme de soul, jazz, blues i música negra. Una veu profunda, versàtil, personal i un gran talent per a la improvisació són els aspectes que més caracteritzen a Sandra Cooper. Des dels seus inicis com artista, sempre l'han assimilat a Winehouse, tant físicament com per la seva veu. Actualment, tots dos músics estan creant el seu propi àlbum i ja tenen diversos temes conjunts entre els quals destaquen 'Costa Brava Soul', 'Reina de la Pista', 'Give me love' o 'Chihuahua Swing'.

Paral·lelament, el Red Bar també ofereix tot un seguit d'actuacions que començaran dijous i s'allargaran fins diumenge. D'aquesta manera, aquest 12 d'abril, de les 21 a les 22.30 hores, l'espai serà escenari de la música del guitarrista de flamenc Manuel Alonso, consolidat a Andorra en fer-se càrrec de la direcció del Festival internacional de guitarra. Els ritmes flamencs continuaran dissabte, en el mateix horari, amb la veu de l'artista Albert Cases, mentre que diumenge 16 d'abril, entre les 19 i les 20.30 hores, serà el torn del grup 'XY', que presentaran un espectacle únic que combina el chello i la veu de la Laura i el Marçal.