Dimecres 19 de juny de 2024
|
13:40 H
L'edifici d'Andbank.
L'edifici d'Andbank. (Foto: Andbank)
Sector financer

Myandbank puja la remuneració del seu compte fins al 2% TIN/TAE fins a 50.000 euros

Andorra la Vella.- Myandbank, el banc 100% digital d'Andbank, millora les condicions del seu compte augmentant la remuneració actual de l'1% al 2% TIN/TAE fins a 50.000 euros -fins ara era fins a 30.000 euros-. A partir d'aquest dimarts, doncs, els clients es poden emportar fins a 1.000 euros bruts per tenir els seus diners al compte, sense haver de complir cap condició.

Les noves condicions s'aplicaran a nous i antics clients. D'aquesta manera, els més de 8.000 clients que en l'actualitat tenen Myandbank ja es podran beneficiar del 2%.

La nova oferta de Myandbank s'emmarca en l'estratègia de l'entitat d'oferir productes i serveis destinats a democratitzar els avantatges de l'estalvi i la inversió. En aquesta línia, va presentar fa dues setmanes 4 carteres de fons indexats, adaptades a diferents perfils de clients i compostes per fons de les gestores internacionals Vanguard i iShares.

La inversió en aquestes carteres es pot fer a partir de només 150 euros i amb les comissions més baixes del mercat: 0,30% de gestió i 0,20% de custòdia (IGI inclòs).

Actualment, Myandbank ja té més de 8.000 comptes oberts i operatius. És un banc 100% en línia, i per ser client d'aquesta entitat no cal tenir prèviament un compte a Andbank.

L'entitat ofereix un compte totalment gratuït, sense comissions, que permet domiciliar qualsevol rebut, ofereix Bizum i transferències nacionals i internacionals gratuïtes, així com una targeta de dèbit sense cap cost.

Campanya amic fins al 30 d'abril

Myandbank ha decidit ampliar fins al 30 d'abril la seva campanya amic per la qual el client pot guanyar fins a 200 euros, només pel fet de distribuir un "codi amic" a un màxim de 10 amics o familiars que es donin d'alta i activin el Bizum del seu compte. Per la seva part, el nou client que faci ús del codi, també guanyarà 20 euros.

Myandbank disposa de suport telefònic en el cas que algun usuari necessiti ajuda o tingui algun dubte en algun del procés per donar-se d'alta. Així mateix, té a disposició dels interessats un correu electrònic al qual poden enviar les seves consultes en horari no laboral.

Sobre Myandbank

Myandbank és la primera solució Fintech amb base a Andorra, que pertany a un gran grup financer andorrà. Està destinada a tota mena de perfils d'usuaris residents a Andorra, clients o no d'Andbank, les inversions i els estalvis dels quals a Myandbank estan protegits pel Fagadi.

El nou banc digital és l'única entitat que compta amb Bizum a Andorra. Bizum és una solució digital que permet pagar de mòbil a mòbil de manera immediata als usuaris que disposin d'ella. També, inclou la possibilitat de fer transferències nacionals i internacionals sense comissió, un compte remunerat al 2% fins a 50.000 euros i targeta de dèbit gratuïta.

La web (www.myandbank.com) i l'app, disponible a Apple Store i Google Play, estan dissenyades perquè l'usuari es mogui de manera àgil i intuïtiva. Myandbank compta amb perfil a Twitter, Instagram i LinkedIn des d'on es podrà seguir l'actualitat i les novetats que vagi incorporant Myandbank. (@Myandbank).

Notícies relacionades