El president del comitè executiu del consorci de Turisme de Barcelona, Eduard Torres, durant l'acte organitzat per l'Empresa Familiar Andorrana (EFA). (Foto: M. F.)
El president del comitè executiu del consorci de Turisme de Barcelona, Eduard Torres, durant l'acte organitzat per l'Empresa Familiar Andorrana (EFA).   (Foto: M. F.)
El president del comitè executiu del consorci de Turisme de Barcelona, Eduard Torres, durant l'acte organitzat per l'Empresa Familiar Andorrana (EFA).   (Foto: M. F.)
Turisme

El president de Turisme de Barcelona defensa un treball conjunt amb Andorra per treure'n un 'rèdit' mutu

Andorra la Vella.- El fet que Barcelona sigui "una de les cinc primeres destinacions d'Europa i de les 20 del món" i que Andorra tingui els seus canals diplomàtics i relacions internacional pot aportar un benefici mutu tant a Barcelona com a Andorra, és a dir, se'n pot extreure "un rèdit" que beneficiï les dues parts. Aquest és el parer del president del comitè executiu del consorci de Turisme de Barcelona, Eduard Torres, que ha ofert una xerrada convidat per l'Empresa Familiar Andorrana (EFA). Sota el títol 'Andorra-Barcelona, un binomi per a l'atracció turística' Torres ha defensat que la d'aquest dijous ha estat una "primera presa de contacte" però que cal ser conscients que tant Andorra com Barcelona són "dues destinacions molt potents turísticament" i que es poden "complementar i establir alguna dinàmica de treball conjunta".

El president del consorci de Turisme de Barcelona ha destacat que des de l'ens que ell presideix s'està "treballant amb el territori" tenint en compte que hi ha certes parts de la ciutat que estan patint "saturació" i es vol que el visitant es pugui "vincular" amb el territori més enllà de la capital catalana. En aquesta filosofia entraria l'exploració de col·laboracions amb Andorra, ha destacat Torres.