Divendres 25 d'octubre de 2024
|
01:56 H
Voluntaris d'un esdeveniment.
Voluntaris d'un esdeveniment. (Foto: Arxiu ANA)
Indicadors

Fins a 468 voluntaris van participar en els 13 esdeveniments organitzats el 2022

Andorra la Vella.- Els esdeveniments organitzats durant el 2022 on hi han participat voluntaris han augmentat de manera notable després de dos anys de restriccions per la crisi sanitària. Per tipologia, segons publica aquest dijous el departament d'Estadística, els esdeveniments han estat relacionats majoritàriament amb l'esport, així com amb l'àmbit social i la cultura. Concretament, durant l'any passat es van fer 13 esdeveniments, dels quals 8 van ser esportius, quatre socials i un cultural.

D'aquesta manera, el nombre de voluntaris participants en tots aquests esdeveniments també va augmentar considerablement als celebrats l'any anterior i es va tornar, d'aquesta manera, a xifres prepandèmiques. En total, la borsa de voluntaris va comptar amb 468 persones registrades.

Així doncs, l'organització d'una nova edició del Cirque du Soleil, amb 120 voluntaris per sessió, i la presentació de la temporada de voluntariat, amb un centenar més, van ser els esdeveniments amb més persones mobilitzades.

D'altra banda, cal destacar que el nombre d'entitats que van organitzar esdeveniments amb voluntaris al llarg del 2022 també van augmentar, passant de 2 a 13. Organitzacions com Assandca, l'àrea de Joventut i Voluntariat i el departament d'Esports del Govern van organitzar o col·laborar en l'organització de més d'un esdeveniment.

Notícies relacionades