La seu social de Crèdit Andorrà. (Foto: Crèdit Andorrà)
Sector financer

Sandra Sieber, nova consellera independent del consell d’administració de Crèdit Andorrà

La incorporació reforça el govern corporatiu de l’entitat, en línia amb les pràctiques del sector bancari a escala global

Andorra la Vella.- La junta general ordinària d’accionistes de Crèdit Andorrà ha aprovat el nomenament de Sandra Sieber com a nova consellera independent del consell d’administració del banc. La incorporació de la consellera independent reforça el govern corporatiu de l’entitat, en línia amb les pràctiques del sector bancari a escala global. A més, aporta un valor afegit per la seva trajectòria i experiència, com especialista en transformació digital i tecnologia, valoren des de l'entitat.

Sieber és llicenciada en ciències econòmiques i empresarials per la Universitat Pompeu Fabra, on també ha cursat un postgrau en gestió i administració d’empreses. També és doctora en 'management' per l’IESE Business School. Té una àmplia experiència acadèmica en institucions com la Universitat Pompeu Fabra, l’e-business Center PwC&IESE i l’Sloan School of Management del MIT. Actualment és professora ordinària d’emprenedoria i sistemes d’informació a l’IESE.

També acredita una trajectòria molt rellevant com a assessora d’empreses en l’àmbit de la incorporació de les noves tecnologies en les organitzacions i la transformació digital. Forma part del consell assessor de diverses companyies del sector bancari i assegurador, com Imagin (grup CaixaBank), BBVA i Asepeyo.

Amb aquesta incorporació, el consell d’administració de Crèdit Andorrà quedarà integrat de la següent manera: Antoni Pintat Mas, president; Jaume Casal Mor, vicepresident; Xavier Cornella Castel, conseller delegat; Ramon Aznar Pascua, Alfons Casanova Martí, Rosa Pintat Santolària, André Roelants i Sandra Sieber, consellers, i Àngel Cadena Falip, secretari (no conseller).