L'edifici d'Andbank.   (Foto: Andbank)
Sector financer

Myandbank s'alia amb Meeting Lawyers per donar assessorament legal gratuït als seus clients

Hi podran accedir les persones majors d'edat que disposen de més de 3.000 euros

Andorra la Vella.- Myandbank, el banc 100% digital d'Andbank, s'alia amb la plataforma legal Meeting Lawyers per a oferir un nou servei als seus clients. Ara, el compte, a més de remunerar un 2% TAE el saldo fins a 50.000 euros, dona accés a l'assessorament legal gratuït.

Tots els clients de Myandbank majors d'edat que tinguin un mínim de 3.000 euros de saldo, tenint en compte l'efectiu com inversions, es podran beneficiar d'aquest nou avantatge. A través de l'aplicatiu de Myandbank, Meeting Lawyers ofereix un servei de xat en línia amb resposta immediata (menys de dos minuts) per a resoldre dubtes i consultes legals amb advocats col·legiats andorrans, experts en dret del Principat.

Mitjançant aquest servei gratuït i il·limitat, a més d'inèdit en la banca de particulars, Meeting Lawyers ajudarà als clients de Myandbank a resoldre les seves inquietuds en diferents especialitats com ara la fiscal, laboral i mercantil, així com qüestions relatives a la branca familiar i d'habitatge.

També els ajudaran en altres gestions com ara l'enviament de models de documents legals (burofax, contractes i recursos) o l'enviament de novetats jurídiques d'interès. Aquest servei legal està valorat en un mínim de 250 euros l'any, segons la firma legal.

L'aliança de Myandbank amb Meeting Lawyers cerca fidelitzar als més de 9.000 clients del banc digital. Si bé l'entitat assenyala que el seu compte remunerat al 2% TAE és una de les millors opcions del mercat per a rendibilitzar la liquiditat, considera que l'acord amb Meeting Lawyers suposa un pas important en el seu objectiu de diferenciar-se amb productes i serveis d'alt valor afegit, que facin la vida més fàcil als seus clients.