L'agrupació de Carlos Caro i Sabor Cubano, que properament actuarà a Unnic. (Foto: )
Empresa

'Guajiro', la nova festa de ritmes llatins que acull Unnic

Andorra la Vella.- Els ritmes llatins i la música de salsa s'apoderaran del Show Dinner d'Unnic aquest divendres 2 de juny. D'aquesta manera, el centre d'oci integral d'Andorra presenta 'Guajiro', un nou concepte de música en directe que apropa al Principat l'essència de la música cubana. Carlos Caro i Sabor Cubano més l'actuació de Renzo Flow servirà per convidar al públic andorrà a una festa que obrirà portes a partir de les 20 hores i que s'allargarà fins a la mitjanit aproximadament.

El cubà Carlos Caro és un referent indiscutible de la música popular del seu país i està establert a Barcelona des que el 1997 va fundar Sabor Cubano, un grup inspirat en les tradicionals xarangues de l'illa caribenya. Violinista de formació, l'artista ofereix un espectacle que fa un recorregut per diferents estils de la música cubana, fet que garanteix que el públic gaudeixi de l'autèntic sabor cubà.

Per la seva banda, Renzo Flow és un Dj de nacionalitat peruana que està damunt dels escenaris des dels 15 anys, fet que li ha permès convertir-se en un referent de la música comercial llatina al país. La seva trajectòria fa que l'artista tingui un gran coneixement musical dins de diferents gèneres musicals, cosa que li atorga la possibilitat d'oferir sessions imprescindibles.