Dimarts 30 d'abril de 2024
|
00:38 H
Una imatge de la web d'ERSM Grup.
Una imatge de la web d'ERSM Grup. (Foto: ERSM Grup)
Empresa

ERSM Grup adquirirà el 45% de la corredoria d'assegurances de Pyrénées

Andorra la Vella.- ERSM Grup adquirirà el 45% de la corredoria d'assegurances Pyrénées (filial d'assegurances del Grup Pyrénées Andorra) amb l'objectiu de crear la corredoria líder del Principat, tal com informa el grup espanyol aquest dilluns en un comunicat.

Amb l'operació, que ara està pendent de la corresponent aprovació de les autoritats reguladores, la xarxa comercial i l'experiència de Pyrénées en assegurances particulars es complementarà amb l'especialització d'ERSM en assegurances d'empresa i microassegurances, i també planegen "noves línies de negoci basades en productes asseguradors innovadors" .

El conseller delegat de Pyrénées, Sergio Romero, ha considerat que és una unió estratègica amb què seran "referent indiscutible del sector" al mercat andorrà. I al seu torn, el director general d'ERSM Grup, Salvador Vilallonga, ha destacat que fa més d'una dècada que col·laboren comercialment amb Pyrénées i que en aquesta nova etapa pretenen "elevar els estàndards d'excel·lència de les assegurances a Andorra".

Grup Pyrénées Andorra és "la primera marca comercial del Principat" amb 225 milions d'euros de facturació. I ERSM Grup inclou 25 societats filials i participades, amb el sector assegurador com a activitat principal, i va tancar el 2022 amb 215 milions d'euros en primes intermediades i un volum d'ingressos de 27,1 milions, segons dades de la mateixa informació d'Europa Press.

Notícies relacionades