Dimarts 30 d'abril de 2024
|
17:17 H
Encamp posa en marxa una plataforma digital per consultar els pagaments.
Encamp posa en marxa una plataforma digital per consultar els pagaments. (Foto: Comú d'Encamp)
Sector públic

Encamp posa en marxa una nova plataforma per consultar el pagament de rebuts dels serveis comunals

Encamp.- El comú d’Encamp posa en funcionament una nova plataforma per a poder consultar en línia, tant per a particulars com per a empreses, tots els rebuts comunals, corresponents a impostos, taxes o preus públics dels serveis comunals.  

Aquesta nova eina web a la que s’hi pot accedir a través de www.comuencamp.ad/consultarebuts amb signatura electrònica, tant per a particulars com per a empreses, ja està operativa i es pot consultar 24 hores, 365 dies a l’any. La plataforma informa tant dels rebuts pagats com dels pendents. A més, es pot pagar amb targeta bancària.

"Fem un pas més per facilitar als ciutadans la informació, sense haver de desplaçar-se físicament al comú i guanyant amb eficiència", ha destacat la cònsol major del comú d'Encamp, Laura Mas. D'aquesta manera, la corporació avança amb la modernització de l’administració i "sumem un altre petit pas per aconseguir una administració 100% digital", ha valorat.  

Des de la implantació de la normativa SEPA, els rebuts amb domiciliació bancària no permeten detallar el contingut del pagament, amb aquesta eina s’evitarà la impressió en paper dels rebuts i la possibilitat de consulta en línia de forma permanent els rebuts des de l’any 2020 en endavant.