Dilluns 20 de maig de 2024
|
03:25 H
Alguns dels serveis que s'ofereixen des del portal de 'Clipand'.
Alguns dels serveis que s'ofereixen des del portal de 'Clipand'. (Foto: Clipand)
Empresa

Joves andorrans creen una plataforma digital dedicada al manteniment, disseny i reforma de la llar

Andorra la Vella.- Un grup de joves andorrans han creat recentment 'Clipand' (www.clipand.ad), el primer portal digital del país que connecta a qualsevol persona amb professionals del manteniment, disseny i reforma de la llar. Segons expliquen els impulsors, la plataforma neix fruit de la necessitat de poder trobar professionals per cobrir reformes de la llar de forma àgil, ràpida i des d'un únic portal.

A més a més, afegeixen que la missió de 'Clipand' és construir una comunitat de professionals i persones que vulguin millorar la seva llar. Actualment, la plataforma compta amb més de 70 professionals donats d'alta, amb l'objectiu de convertir-se en el portal digital de referència per al manteniment, el disseny i la reforma de la llar.

La plataforma permet als particulars, i de forma gratuïta, comparar els serveis de diferents professionals relacionats amb la llar i connectaramb ells en línia; estalviat temps buscant en una única plataforma digital, i disposar d'informació detallada dels serveis de qualsevol professional relacionat amb la llar i conèixer les opinions i valoracions que altres particulars han fet del professional.

Paral·lelament, també permet als professionals del sector, per un preu de 5,99 euros, disposar de visibilitat digital, publicitar el seu negoci i posicionar-se dins del seu sector; disposar d'un espai amb informació detallada, imatges i dades sobre els seus serveis on tenir un canal directe amb els seus clients potencials, i autogestionar la informació del seu perfil i rebre suport tècnic i professional en qualsevol moment.

Notícies relacionades