Dilluns 20 de maig de 2024
|
01:11 H
L'artista andorrà Ladis Baró.
L'artista andorrà Ladis Baró. (Foto: Ladis Baró)
Empresa

Ladis Baró encapçala un nou programa d'actuacions musicals

Andorra la Vella.- L'artista andorrà Ladis Baró, popularment conegut con a Ladis B, encapçala una nova setmana d'actuacions al centre d'oci integral d'Andorra. L'artista està presentant actualment el seu treball 'Hacia otra dimensión', un EP que inclou cinc temes en castellà i que vol donar a conèixer entre el públic del país. Així, Ladis B és la principal proposta del Red Bar d'Unnic per a aquest divendres, 30 de juny, a partir de les 21.30 hores.

Ladis Baró va començar a estudiar guitarra als 13 anys a La Trapa de Sant Julià de Lòria i va continuar amb la seva formació a l'Espai de Música Moderna. Posteriorment, va fundar el grup Old School, una formació que li ha permès actuar en diferents escenaris al llarg de vuit anys.

L'artista andorrà també compon i enregistra els seus temes propis amb estils que van des del folk, fins al blues i el pop. Va ser l'any 2021 quan va decidir emprendre un projecte en solitari amb la publicació d'una sèrie de cançons escrites per ell mateix que promociona a través de les xarxes socials.

A més a més, gaudeix interpretant-les damunt dels escenaris acompanyat de diversos músics del país com Oriol Vilella, Lluís Cartes, Albert Freixas, David Pérez, i Pol Bartolomé entre d'altres.

Les propostes del Red Bar, però, no s'aturen aquí. Tant és així que l'espai té prevista una actuació de Manuel Alonso aquest dijous a partir de les 21.30 hores, i tornarà a comptar amb la música de Ángel de Andrés el proper dissabte, també a les 21.30 hores.